Opintokokoelman aineistot muuttaneet

Opintokokoelman eli Turun kaupunginkirjaston vanhan kokoelman luetteloidut aineistot ovat muuttaneet uuteen palveluun, jonka osoite on http://vanhakokoelma.kirjastot.fi/. Palvelussa voi selata Vanhan kokoelman ja Svensk dramatik -kokoelman viitetietoja tai etsiä aineistoja hakutoiminnolla, joka toimii samalla periaatteella kuin digi.kirjastot.fi -palvelun puolella. Palvelun etusivun oikeassa yläkulmassa on hakulaatikko, jonka oikeassa reunassa olevaa laatikkoa klikkaamalla avautuu linkki edistyneeseen hakuun.

Haku vanhasta kokoelmasta

Edistynyt hakuAineistoja voi selata klikkaamalla yläpalkista kohtaa Selaa aineistoja. Tällä sivulla ovat näkyvissä sekä Svensk dramatik -kokoelman että Vanhan kokoelman aineistot. Selaa aineistoja -sivulla on myös linkki edistyneeseen hakuun. Osakokoelmat -välilehden kautta voi siirtyä tutustumaan vain jomman kumman osakokoelman aineistoihin.

Selaa aineistojaPalvelun etusivulla näkyvät uusimmat luetteloidut aineistot Uusia aineistoja -otsikon alla. Sivun vasemmassa reunassa Tutustu aineistoon -kohtaan on poimittu mielenkiintoisia aineistoja kummastakin kokoelmasta. Aineiston nimeä klikkaamalla voi siirtyä tutustumaan aineiston tarkempiin viitetietoihin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s