Svensk dramatik ja Lääketiede luetteloitu!

Opintokokoelman luettelointi on edennyt melkein uusille tuhatluvuille, sillä luetteloituja aineistoja on tällä hetkellä yhteensä 8975. Tällä viikolla on saatu valmiiksi uusia kokonaisuuksia: laaja luokka 89.1 Lääketiede sekä Gustaf Cygnaeuksen (1851–1907) keräämä näytelmäkokoelma Svensk dramatik on nyt luetteloitu kokonaan. Svensk dramatik -kokoelmaan kuuluvista näytelmistä vanhimmat ovat 1600-luvulta ja uusimmat 1920- ja 1930-luvulta — kokoelma on siis täydentynyt vielä Cygnaeuksen kuoleman jälkeen. Svensk dramatik -kokoelmaan voi tutustua vanhakokoelma.kirjastot.fi -palvelun kautta. Kokoelma sisältää 2570 näytelmän viitetiedot.

Cygnaeus_1869

Omistajamerkintä Gustaf Cygnaeus 24 / XII 1869 Shakspeare’s dramatiska arbeten -teoksen (C. W. K. Gleerup, 1861) esilehdellä.

Opintokokoelman luettelointi jatkuu toistaiseksi enää tämän viikon ajan. Opintokokoelma-blogia kannattaa kuitenkin seurata jatkossakin, sillä lähiaikoina Luetteloijan arki -osiossa mm. esitellään tarkemmin Svensk dramatik -kokoelmaa, kerrotaan vanhojen näytelmien kiehtovasta omistushistoriasta sekä esitellään upeita ja jännittäviä kuvia luokkiin 88 Eläintiede ja 89.1 Lääketiede kuuluvista teoksista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s